Автокъща Георги Георгиев

Автокъща Георги Георгиев

За да си подберете качествен и изгоден автомобил, трябва да намерите и надежден партньор, на който да се доверите в търсенето. Някой, който ще се съобрази изцяло с вашите изисквания, цели и бюджет. Някой, на когото бихте могли да гласувате пълно доверие, а той от своя страна да прояви персонално отношение и да ви даде най-доброто. А, ако имате желание да подберете и внесете автомобила си сами, може да се насочите към екскурзиите, които се организират точно с такава цел.

Автокъща Георги Георгиев е фирма, която ще ви предложи сигурност, точност и качество във всички отношения и услуги. Автокъщата се занимава с доставка и продажба на автомобили от Германия.

Също така, развива своята дейност в сферата на транспорта, като по-специално предлага услуги за превоз на пътници с маршрут Германия – Щутгарт и региона. Организира екскурзии, с цел закупуване на автомобили от Германия. Всички пътувания са организирани с микробуси, с капацитет от 8 + 1 места. Предлага комфорт и сигурност при пътуването, качество и точни отношения.

Автокъща Георги Георгиев оказва пълно съдействие на своите клиенти. Това включва спазаряване на автомобила на изгодна цена, проверка на всички документи за легитимност и изправност на превозното средство, извършване на плащането му. Помага с изготвянето на документите за транспорт до България и организира получаването на транзитни номера.

Фирмата държи на коректните взаимоотношения с клиентите се и за това се грижи, всички детайли да бъдат на ниво. Дава гаранция за пълно съдействие при избора на автомобил, предлага комфорт при пътуването и персонално отношение. Избирайки Георги Георгиев – вие избирате правилният партньор.

Виж също

thumbnail
hover

6 ценни съвета за пътуване по...

Лято е, слънцето ви се усмихва и не ви се стои на едно място. Защо не си спретн...

thumbnail
hover

Обиколка на Европа с автобус –...

В Европа има много и разнообразни маршрути, които са подходящи за пътуване с ...

thumbnail
hover

Готови ли сме за автобусно пътуване...

На много хора им се налага да ходят в командировка, за други пък пътешествият...