Пътнически превози | Автобусни превози 98 АД

Пътнически превози | Автобусни превози 98 АД

Автобусни превози 98 АД е фирма със седалище в град Враца, която извършва пътнически превози в страната. Фирмата осигурява още и ремонт на различни транспортни средства – товарни автомобили, леки коли, както и автобуси.

Автопарк

Компанията разполага със собствени автобуси и микробуси – общо 17 на брой. Всички те се поддържат в изправност, а от няколко години тя инвестира в закупуването на нови транспортни средства, като целта ѝ е да поднови изцяло автопарка.

Услуги

Транспортната фирма предлага:

  • Случаен превоз
  • Туристически пътувания
  • Специализиран превоз на пътници
  • Транспортни услуги, които са свързани със семинари, празници и др.
  • Превоз по редовни автобусни линии

Автогара

Единствената автогара във Враца е притежание на фирмата. Автогарата обслужва маршрути както до по-малки, така и до по-големи населени места в страната. Автогарата е под постоянно видеонаблюдение – за сигурност на пътниците. Тя разполага с: кафене, фитнес зала, заведение за хранене.

Автосервиз

Фирмата разполага със собствен автосервиз, в който се извършват ремонтни дейности както по транспортните средства, притежание на фирмата, по леки и товарни автомобили на клиенти, както и по автобуси.

Сервизът е оторизиран за ремонт на автобуси с марка ISUZU.

Всички механици, които работят в автосервиза, притежават необходимия опит, умения и квалификация. Фирмата непрекъснато инвестира в тяхното обучение, а това е гаранция за качеството на автосервизните услуги, които ще получите.

Автокомплекс

Автокомплексът към фирмата разполага с 32 броя закрити гаражни клетки – предназначени за леки автомобили. Към него има изградена и автомивка. Автокомплексът разполага с жива охрана, както и непрекъснато видеонаблюдение.

Ако имате нужда от някоя от предлаганите услуги, можете да се свържете с Автобусни превози 98 АД – Враца на посочените координати.

ЗА КОНТАКТИ:
Адрес: гр. Враца, бул. „Мито Орозов“ № 63
Тел.: +35992666-393

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Пътнически транспорт и организиране на екскурзии...

M&M Travel е транспортна фирма, с дългогодишен опит и утвърдени традиции в сфер...

thumbnail
hover

Разписание на автобуси в България

Разписание на автобуси и превози в България и чужбина. Информация за всички ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Автобуси от Варна до София

Директни автобуси от Варна до София:  Транспортна линия Заминава Автобусна ...

  • Публикувано от bgstart